our-team-1

НАШИЯТ ЕКИП

Ние сме запалени пътешественици, обичащи персонализираните индивидуални и групови приключения.
Имаме нестихващото желание с нашите програми да преживеете онова, което иначе не бихте преживели по собствена инициатива.

Запознайте се с екипа на Tweekends


Базирани сме в София, от където преди 5 години започна всичко. Нашата дейност се осъществява основно от София, но предлагаме все повече и повече пакети, еднодневни и няколко-дневни турове до различни кътчета на България – градове, планини и естествено – морето.

В края на 2019 отворихме 2 нови дестинации (Букурещ и Белград), и планираме да развием още 3 други (Барселона, Рига и Талин).

Обновление от Март 2020: Заради кризата породена от Коронавирус се наложи да преустановим физическа дейност по посрещане на туристи и сме концентрирали усилия в създаването на виртуани тийм билдинги, подходящи за компании и техните служители, работещи дистанционно, от вкъщи. Работим усилено за изпълнението им на територията на България и планираме още новости в предстоящите седмици.

КАКВО ЦЕНИМ

Имаме един водещ принцип, който влагаме във всичко, което правим. Мисията ни е да осигурим на клиентите си НАЙ-ДОБРОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ, независимо от мястото и повода.

Постигаме това като неотклонно спазваме 3 основни ценности

  1. КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА: Винаги е било на първо място. Като лицензиран туроператор имаме близки взаимоотношения с всички наши доставчици. Многократно сме изпробвали сами всички предлагани от нас услуги и места, и не бихме се задоволили с „добра услуга“. Стремим се всеки път да надхвърляме очакванията, да се усъвършенстваме и да предлагаме перфектни изживявания.

  2. ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯТА: Туристическия бранш е силно наситен и много компании оферират едно и също в големи количества. Освен личното отношение, което влагаме във всяко едно събитие, се стремим постоянно да създаваме нови и уникални приключения, пакети и преживявания, които с гордост да предлагаме, знаейки, че могат да бъдат открити само при нас.

  3. ПРИЯТЕЛСТВО: Основополагащо е за отношенията в екипа ни, както и с всички наши клиенти и доставчици. Нашите клиенти са наши приятели. Когато подготвяме персонифицирана програма, пакет или дори един единствен тур, ние го правим като за наш приятел. За нас е удоволствие да общуваме с всички наши клиенти и да ги опознаваме по-добре. Една от причините да започнем работа в този бранш е именно срещата с много и различни хора.

Крайният резултат от нашата отдаденост към тези три принципа е това, че нашите клиенти винаги се чувстват „като у дома си“ с нас. Не настояваме за препоръка, но когато сами и с желание я с, това за нас е най-голямата награда!

logo-tweekends

© 2022 Tweek Ltd., All Rights Reserved
Tour operator’s license number PK-01-8025
Made with ♥ in Bulgaria